Més de 15 anys oferint-te les millors solucions gràfiques

Il·lustració a línea de papereria corporativa, una carpeta oberta amb un full i una tageta corporativa.
Identitat corporativa

Després de fer un estudi personalitzat, t'oferisc solucions gràfiques adaptades a les necessitats del teu negoci, producte o servei. A banda de la teua imatge corporativa, també et puc dissenyar les aplicacions que necessites on i offline. Targetes de visita sobres i paper de carta, carpetes, disseny de retolació comercial per a les teues oficines i vehicles, roba de treball, bàners web amb la teua marca animacions amb els teus productes, etc. tot amb l'estil gràfic de la teua identitat, per a que la teua marca siga coherent allà  on estiga representada.

Il·lustració a línea d'una revista oberta.
Disseny i maquetació

Disseny i maquetació de tota mena de publicacions: un llibre, una revista, un catàleg... Cuidar la imatge de les teues publicacions és necessari, per això t'ajudaré a dissenyar tota classe d'aplicacions per a fer-les més atractives als teus clients. Una bona comunicació dins i fora de la teua empresa és molt important perquè els teus missatges arriben on tu vols i com havies desitjat.

Il·lustració a línea d'un embalatge.
Disseny d'embalatges

Disseny d'embalatges per als teus productes. Bosses, caixes, etiquetes, ryders... qualsevol format i amb qualsevol material. Si el que oferixes son productes, els has de donar una identitat pròpia i això s'aconsegueix amb un bon disseny de l'embalatge (packaging). T'ajudaré a donar-li personalitat al teu producte, enfocant-lo al teu públic objectiu i buscant la linia gràfica que més s'adeqüe a les necessitats del teu producte i del mercat al qual et dirigeixes.

Il·lustració a línea d'un ordinador personal.
Disseny web

Necessites un lloc web? Vols un disseny exclusiu? Tens una web, però necessites bàners, pictogrames o infografies explicatives? Et puc ajudar amb el disseny de la teua interfície web exclusiva o personalitzant una plantilla CMS. També t'ajudaré amb el disseny de material gràfic per al teu lloc: disseny de bàners, infografies 2D estàtiques o animades icones, etc. Aquests recursos gràfics són molt cridaners i t'ajudaran a comunicar millor els teus missatges tant al teu web com a qualsevol altre espai publicitari.

Il·lustració a línea d'una càmera.
Foto i video

Unes bones fotografies de la teua empresa o del teu producte t'ajudaran a augmentar les vendes i a millorar la teua imatge de cara als clients potencials. Producte per a ecommerce, bodegons de producte, arquitectura i espais comercials, presenta la teua empresa o el teu producte d'una forma professional. També pots preparar un vídeo corporatiu de les teues instal·lacions i mostrar el bon funcionament del teu negoci per a penjar-lo al teu lloc web. Els vídeos ofereixen una imatge molt seriosa i fiable de cara als clients.

El procés de treball

El procés de treball és proper amb el client: establim una reunió inicial on definim el plec de condicions, els objectius a assolir i les línies de treball possibles. Amb uns paràmetres comunicatius i de necessitat establerts iniciaré la fase d'investigació i documentació on contrastaré el que hi ha al mercat, al sector, els possibles competidors, etc. Després sempre passe pel llapis i el paper per a vore esbossat allo que he anat definint en la ment.
Només quan ja tinc esbossos clars del que pot ser una solució adequada passe a l'ordinador per a materialitzar-la.

No dubtes a consultar-me, estaré encantada d'assesorar-te en tot moment! :)

Fem alguna cosa juntes!

Han confiat: