Gisela Almerich dibuixada per Altea ©2020

ALTEA ©2020

Sapere Aude

Estudií Disseny Gràfic a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València (EASD), però tant la meua formació com les meues inquietuds personals han fet que també treballe tècniques com ara la fotografia o el vídeo (www.foto.giselaalmerich.com), sempre conectades al voltant del grafisme.

En 2005 abans d'acabar els meus estudis de disseny gràfic a la EASD vaig començar a treballar a l'estudi Dénou a Carlet (València). Continue el meu treball en l'agència Com com Sccl de Barcelona, compaginant-ho amb els estudis de Postgrau en Disseny aplicat a la televisió, que vaig cursar a l'escola Elisava. A la tornada, entrí com responsable del departament de disseny de la promotora musical Colectivo Promoción Jazz S.L. a València. A més en 2010 forme part durant un any del departament de grafisme de l'extinta Radio Televisió Valenciana (RTVV).

De manera paral·lela i des de 2008 vaig iniciar un projecte d'estudi de disseny propi, Òxid Comunicació, el qual el 2010 prenc més seriosament i forme equip amb Iván Moya, desenvolupador web que serà el meu soci durant els següents 9 anys.

En 2019 decidisc reprendre el meu projecte en solitari però dins d'un model d'economia participativa i associativa, amb aquesta intenció he format part de grups com ara Economia Humana i habitualment treballe en projectes conjunts.

Crec en les persones i en les relacions d'honestedat i confiança que es creen entre elles. Pense que els processos de treball estan perdent valor amb el model econòmic actual i s'hauria de replantejar el valor dels actius humans davant del de les transaccions econòmiques.

La meua formació en grafisme és constant i la complemente amb l'estudi d'altres àmbits que d'alguna manera estan relacionats i que m'ajuden a crèixer personal i professionalment.

Han confiat: